Jourservice

 

Vid akuta problem utanför ordinarie öppentidet kontakta

Volvo Penta Action service

 

Vas general info

 

+32 9 255 69 67

 

Leverantörer

 

Volvo Penta

Vi är Volvo Penta Sevice Center för vår region. Vi har alltid motorer på lager och är också uppdaterade på den senaste tekniken. Klicka på logganför att komma till Volvos hemsida där det finns mycket information om både gamla och nya motorer.

 

Banner battri

Vår batterileverantör för både start- och förbrukningsbatterier. Bra underhållsfritt gelebatteri som tål både urladdningar och upprepade startförsök av stora motorer vid låga temeraturer. Dessa batterier tål tillvaron i ett varmt och vibrerande maskinrum utan att fordra tillsyn och utan att avge knallgas varför vi nästan bara installerar torra batteri idag.

 

 

Corvara

 Om du vill ha en skonsam och effektiv rengöring är isblästring ett intressant val. Isblästring eller kolsyreblästring som metoden också kallas, är nämligen en ytterst skonsam rengörningsmetod både ur miljömässigt perspektiv och sett till den yta som rengörs.

 

International-Frg

International kan som ledande tillverkade av  båtfärg erbjuda dig lösningar för att skydda och underhålla din båt. Genom att använda våra produkter och rekommendationer inom bottenfärg, grundfärg, fernissa bland annat, kan vi inte bara hjälpa dig att skydda din båt utan också miljön.

 

Raymarine Sweden High res liten

Vi installerar och servar Raymarines produkter.