Leverantörer

 Vi har ett stort antal leverantörer som finns med i de flesta projekt och där vi har ett mycket tätt samarbete med dagliga kontakter. Dessa leverantörer är ledande på marknaden och vårt förhållande till dessa gör att våra kunders behov tillgodoses med högsta prioritet.

Klicka på "loggan" för att komma till respektive hemsida.

 

Volvo Penta

Vår huvudleverantör av dieselmotorer är Volvo Penta. 

Hjälpaggregat konstant varvtal

Hjälpaggregat variabelt varvtal

imatech60 

Imatech Marin och Industri AB är Volvo Penta Center inom Marin Fritid, Marin Kommersiell Sjöfart och Industri.Imatech förser auktoriserade marinor och varv i södra och norra Sverige samt auktoriserade industriverkstäder i hela Sverige med reservdelar, motorer och utbildning från Volvo Penta.

 

scania-logo

Vi är återförsäljare för Scania.

 

poncat

 Vi är auktoriserad återförsäljare för Caterpillar genom Pon Power AB och servar sedan många år de flesta av de Caterpillarmotorer som finns i södra Sverige.

 

Rotzler

 Rotzler är en ledande tillverkare av vinschar för marin miljö med egenskaper som gör de väldigt lämpade för drift i svåra förhållande. Vi har företrätt Rotzler i Sverige ett antal år och levererat och monterat många med ett mycket gott resultat till ett konkurrensaktigt pris.

 

hydx logo

Vi projekterar hydraulsystem tillsammans med HYDX och har genom åren levererat många system till nöjda kunder. Vår kunskap om applikationen och HYDXs kunskap om produkten har gjort att våra system är alltid anpassade till kundens krav och byggda av komponenter som vi båda kan ta ansvar för och sköta under systemets livstid.

 

logo heila

En riktig marinkran av hög kvalite som säljs över hela världen. Perfekt anpassad för marina förhållande och ändå konkurrenskraftig i pris mot vanliga lastbilskranar.

 

Grene-187-C-RGB-web

Vår leverantör av ledningskomponenter för hydraulik sedan många år. Den uppbackning som vi får av Genes försäljare vad gäller leveranssäkerhet och kunnande finns inte att tillgå någon annanstans i denna bransch.

 

John Deere

  Vi är Av Diesel Power AB auktoriserade servicelämnare för John Deeres marinmotorer.

 

Logo International-Färg

International kan som ledande tillverkare av båtfärg erbjuda dig lösningar för att skydda och underhålla din båt. Genom att använda våra produkter och rekommendationer inom bottenfärg, grundfärg, fernissa bland annat, kan vi inte bara hjälpa dig att skydda din båt utan också miljön.